In navolging van een WMO-aanvraag betreffende een woningaanpassing/aanbouw heeft de gemeente diverse mogelijkheden om te kiezen voor een passende oplossing. Eén van deze oplossingen kan een zorgunit zijn. 

Indien u een WMO-aanvraag heeft ontvangen kunnen wij voor u een aanbieding maken op basis van de indicatie. Wij gaan dan, samen met u, ter plekke bij de aanvrager de situatie opnemen. Aan de hand van die gegevens in combinatie met de indicatiegegevens,  maken wij een ontwerptekening, bestek en prijs voor het totaal plaatje. Wij kunnen de complete bouwvergunning voor U verzorgen.

 

Hieronder treft u enkele voordelen aan om, als instantie, te kiezen voor een WMO-unit:

 • Een WMO-unit biedt vele voordelen aan bewoners
  zoals het blijven wonen in hun eigen woning, alles gelijkvloers, waardoor men niet meer de trap op hoeft en dat de unit volledig kan worden afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoner. Ook een ingrijpende verbouwing of ingrijpende aanpassing aan de woning is niet meer nodig. Een woonmodule  kan in één week geplaatst worden op locatie binnen heel Nederland;
   
 • De zorgunit is een perfecte maatoplossing
  Omdat voor iedere eindgebruiker de situatie in kaart wordt gebracht, kan er op die manier flexibel ingespeeld worden op de wensen en behoeften van zowel opdrachtgever als gebruiker. De zorgunit is van hoogwaardige kwaliteit, goed geïsoleerd en perfect afgewerkt;
   
 • Kopen of huren    
  U kunt de WMO-unit kopen (met terugkoopgarantie) of huren;
   
 • Kostenbesparingen
  De zorgunit is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen met minimale herstelkosten aan de bestaande woning;
   
 • Herinzetbaarheid
  De zorgunit is meervoudig inzetbaar en makkelijk aanpasbaar waardoor de gedane investering is te  spreiden over meerdere gebruikers. Dit levert op de lange termijn een kostenbesparing voor u op en is bovendien een milieubewuste keuze.


Kunnen wij u helpen?

06 343 77 562
06 549 67 103
stuur een email
terugbel service


in samenwerking met
Leeuwerikstraat 29|6165SE Geleen|Tel. 06 343 77 562|E:
FJ Design